top of page
Avident_Monica Olislagers_Mirelle van Gemert

 OVER ONS

"Een positieve
impact maken op organisaties en de maatschappij door duurzaam leiderschap te faciliteren."

Jij als mens, jij als organisatie en wij als maatschappij daar staan wij voor.

Organisaties, mens en maatschappij als geheel staan voor enorme uitdagingen. Onze overtuiging; verandering begint bij leiderschap. Daarmee creëren we beweging die er echt toe doet.

 

Avident weet dat duurzaam leiderschap het verschil kan maken. Wij gidsen organisaties en leiders voorbij de horizon, zodat we samen een positieve bijdragen leveren aan de maatschappij. Daarbij helpen we door het kantelen van de vraag “what’s in it for me?” naar "what’s in it for us”.

We verbinden mensen en mogelijkheden, luisteren, maar dagen ook uit. Kantelen zo nodig de blik. Deze cirkelblik is onze troef, we kijken verder en zijn in vele sectoren thuis. Wij vissen niet in dezelfde vijver, maar graven een nieuwe. Daardoor leveren we maatwerk en co-creëren de leiderschapsoplossing met het beste resultaat.

 

Onze kracht ligt bij het verbinden van organisaties met duurzame leiders die vertrouwen geven in de toekomst. Leiders die een andere koers durven te varen en patronen durven te doorbreken. We zoeken om te vinden. We bieden constructief tegenspel. We lossen beloftes in en waarborgen vertrouwelijkheid. Onze stijl en aanpak zijn een doorslaggevende tik anders. Zo verbinden wij mensen en organisaties!

 

De drijvende kracht achter Avident zijn mensen met een missie. Onze partners hebben zelf veel ervaring met veranderende contexten en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven, zowel vanuit leidinggevende functies, interim opdrachten of als toezichthouder.

Achter de schermen werken we met ons enthousiaste team elke dag weer vol overgave aan onze missie.

bottom of page