top of page
Avident_interim_executive search_vacatures_header_opdrachtgevers_executive search

 EXECUTIVE SEARCH

Vind de leider voor onze organisatie

Tijdelijk of vast

Kom terug, verras ons

Zo gaan wij op pad

 

Wij verkennen, omzeilen valkuilen en slagen in onze missie. Omdat mismatch in ons woordenboek ontbreekt.

"Wij vissen niet in dezelfde vijver, wij graven een nieuwe."
Avident_Opdrachtgevers_Executive Search 2

Op zoek naar de juiste leider of expert voor uw organisatie? Een bureau wat de wereld van de werving en selectie in jouw sector goed kent? En daarbij een zorgvuldige procesbegeleiding en een frisse eigentijdse methodiek hanteert? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

 

Avident is zo’n bureau. Wij dagen uit, kantelen zo nodig de blik, met slechts één oogmerk; de beste kandidaat vinden. De cirkelblik is onze sterkste troef. Wij verruimen het blikveld van  opdrachtgevers. Zoeken leiders die weten hoe je een organisatie voorbij de horizon leidt. Managers, Bestuurders en Toezichthouders die een beslissende stap vooruit kunnen denken en durven zetten.

Onze sector overschrijdende aanpak en ruime kennis van diverse markten en sectoren maakt dit mogelijk. Ons oog voor talent is onvergelijkbaar en wij staan garant voor diversiteit. Wij vissen niet in dezelfde vijver, wij graven een nieuwe. 

Eigenheid kleurt onze selectieprocedure. Wij vragen door om dé kandidaat te ontmoeten. We analyseren uw organisatie én het team en adviseren u over de juiste invulling.  Lef, intuïtie, oprechte interesse en speciale tools en methodieken helpen ons daarbij. Zorgvuldigheid in de procesbegeleiding staat daarbij voorop. Wij maken gebruik van moderne search- en selectiemethodes met een groot bereik onder latent werkzoekenden. Wij verbinden ons aan kandidaten die niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen excelleren.

 

Avident heeft ruime ervaring in diverse sectoren - zowel profit als non profit. Ons hart gaat sneller kloppen voor organisaties die de ambitie hebben een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Wij staan garant voor een zorgvuldige en transparante opdrachtuitvoering met als resultaat een benoembare kandidaat met draagvlak binnen de organisatie.

​Voorbeelden van opdrachten 

Raad van Toezicht

Bestuurder

Regiodirecteur/manager

Transitiemanager

Strategisch (communicatie) adviseur

Directeur operations

Financieel manager/directeur   

Programmamanager

Bestuurssecretaris

Manager/directeur P&O

Manager behandelzaken

Risk & compliance manager

Directeur bedrijfsvoering

Salesmanager/directeur

Algemeen directeur/manager

CFO/COO/CEO

bottom of page