top of page
Avident_interim_executive search_vacatures_header_opdrachtgevers

 OPDRACHTGEVERS

Avident levert een bijdrage aan duurzame leiderschapsoplossingen door de gehele organisatie. Onze overtuiging; verandering begint bij leiderschap. Daarmee creëren we beweging die er echt toe doet. 

Avident is gespecialiseerd in leiderschapsoplossingen op Senior Managementniveau en sleutelposities voor profit en non-profitorganisaties. Posities waarvoor wij vinden en verbinden zijn onder andere: Toezichthouders, Bestuurders, Directeuren, Managers en koersbepalende experts.  

"Wij dagen uit, kantelen zo nodig de blik met slechts één oogmerk: de beste man of vrouw te vinden."
Avident_interim_executive search_vacatures_inzet_opdrachtgevers

Wij dagen uit, kantelen zo nodig de blik met slechts één oogmerk: de beste man of vrouw te vinden. Met ervaring, kennis en kunde en constructief tegenspel als daarmee  de opdracht of het resultaat verbetert. We leveren maatwerk en co-creëren de leiderschapsoplossing met het beste resultaat. Onze dienstverlening is niet alleen onderscheidend maar daarmee ook onvergelijkbaar. Wij geloven in de kracht van diversiteit en staan voor een inclusieve benadering. Ons Motto: wie meewaait, heeft alleen de wind als vriend.

Wij verbinden organisaties met duurzame leiders die vertrouwen geven in de toekomst. Onze leiders zijn ondernemend, onafhankelijk en hebben lef. 

Leiders die een andere koers durven varen en patronen durven te doorbreken. Zij verstaan de kunst van het co-creëren en doorzien wat uw organisatie verlangt, ook als de vragen verborgen zijn. Zij weten hoe je een organisatie voorbij de horizon leidt. 

Leiders die op eigen wijze en in verbinding, het beste willen voor organisaties die een positieve  bijdrage leveren aan mens en maatschappij. 

Leiders die een voorbeeld zijn voor anderen. Die samen organisaties creëren waar mensen gezien en gewaardeerd worden. Waar ze met plezier werken. Waar ze hun potentie benutten voor zichzelf, de organisatie én de maatschappij.

 

U kunt bij ons terecht voor tijdelijke (ad interim) vraagstukken, executive search, coaching & advies en begeleiding. Denk hierbij aan strategisch organisatie advies, leiderschapsprogramma's, zelfevaluaties en begeleiding van MT's.

​Voorbeelden van opdrachten 

Raad van Toezicht

Bestuurder

Regiodirecteur/manager

Transitiemanager

Strategisch (communicatie) adviseur

Directeur operations

Financieel manager/directeur   

Programmamanager

Bestuurssecretaris

Manager/directeur P&O

Manager behandelzaken

Risk & compliance manager

Directeur bedrijfsvoering

Salesmanager/directeur

Algemeen directeur/manager

CFO/COO/CEO

Avident_interim_executive search_vacatures_header_opdrachtgevers_interim
Avident_interim_executive search_vacatures_header_opdrachtgevers_executive search
Avident_interim_executive search_vacatures_header_opdrachtgevers_advies
Avident_interim_executive search_vacatures_header_opdrachtgevers_toezicht

Selecteer een van onze diensten voor meer informatie, of neem contact met ons op:

REFERENTIES

Avident gaat voor de juiste kwaliteit en de juiste persoon die nodig is. De match met de interim bestuurder was uitstekend. De begeleiding en ondersteuning van zowel de opdrachtgever als de interimmer was deskundig en is als zeer positief ervaren.

 

Een volgend keer zou ik zeker weer met Avident willen samenwerken

Voorzitter RvT Voortgezet Onderwijs

bottom of page