top of page
Avident_interim_executive search_vacatues_header_kandidaten

 KANDIDATEN

Geef jij het woord leiderschap betekenis? Durf jij een andere koers te varen en patronen te doorbreken? Heb jij de drive om positief te verrassen en geef jij een organisatie vertrouwen en toekomst? Spreken de woorden, lef, innovatief, buiten gebaande paden, verbindend en co-creatie jou aan? 

Zoek je een organisatie met gelijkgestemden voor een uitdagende opdracht of een volgende stap in je carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook bieden wij loopbaanbegeleiding, coaching en mentoring. 

Meer over de volgende stap in je carrière vind je hier. 

"Heb jij de drive om positief te verrassen?"
Avident_Interim_Executive Searcht_Kandidaten_2

Geef jouw loopbaan vorm met het netwerk van Avident. 

Wij geloven dat mensen het verschil maken, dat de juiste leiders een duurzame impact hebben op organisaties, mens en maatschappij. Wij geloven in de kracht van diversiteit en staan voor een inclusieve benadering. Wij bemiddelen in sleutelposities voor zowel vaste functies als interim opdrachten. 

Wij verbinden bestuurders, directeuren, managers en toezichthouders niet alleen aan de juiste organisaties en posities, maar stimuleren je ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je visie aan te aanscherpen, je ambitie vorm te geven en inspiratie op te doen.  

REFERENTIES

Avident zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

bottom of page