top of page
Avident_interim_executive search_team_Monica Olislagers

Kijk hier op het LinkedIn profiel van Monica. 

Voor direct contact met Monica kunt u mailen naar monica.olislagers@avident.nl

MONICA OLISLAGERS

In 2015 is Monica Avident gestart vanuit de visie het kan en moet anders…

Met haar ruim 20 jaar ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, (bege)leiden van organisaties, organisatie onderdelen en W&S was het tijd om zelf het heft in eigen hand te nemen en actief een bijdrage te gaan leveren aan waarden waarop onze maatschappij drijft. Niet meer praten over maar doen. Vanuit ervaring, visie en geloof  in de kracht en impact van leiderschap.

Opgeleid als bedrijfskundige met ervaring op senior management posities binnen het bedrijfsleven en maatschappelijke omgevingen . Denk hierbij aan bank- en verzekeringswezen, zakelijke dienstverlening,  energie & telecom , industrie en uiteraard de zorg. Daarnaast is zij expert in het vinden en verbinden van mensen  en mogelijkheden , het ontsluiten  en verbinden van netwerken, het opzetten van new business  en heeft zij aan de wieg gestaan  van  Pallas. Een verbinder en co-creëerder pur sang. Tot op de dag van vandaag  wordt zij geïnspireerd en houdt zij zich bezig met het creëren van beweging in  duurzaam leiderschap. Waarbij haar hart sneller gaat kloppen voor curiale en fundamentele sectoren binnen de maatschappij, zoals zorg en onderwijs vanuit het principe een betere wereld begin bij jezelf.

Vanuit deze visie ondersteunt en begeleidt Monica organisaties met hun strategische vraagstukken, draagt  zij bij aan de beweging naar duurzaam leiderschap, is executive coach, ontsluit wegen  en netwerken en is in co-creatie de bedenker van nieuwe producten en diensten.

bottom of page