top of page

 ADVIES & BEGELEIDING

Soms vraagt een situatie, een vraagstuk of een ambitie om een externe blik en een specialistisch advies. Ook hiervoor kunt u bij Avident terecht. Of het nu gaat om een strategische heroriëntatie, (her)inrichting van de organisatie of de top-structuur, organisatie advies of organisatie ontwikkeltrajecten zoals leiderschaps- en cultuurtrajecten of het begeleiden van (directie)teams, coaching van individuen en loopbaanbegeleiding. U bent bij Avident aan het juiste adres.

"Wij leiden uw organisatie voorbij de horizon."
Avident_Opdrachtgevers_Inzet_Advies

Wij doorzien wat een organisatie verlangt, ook als de vragen verborgen zijn. Onze oplossingen zijn innovatief. We verstaan de kunst van het luisteren en zijn in staat te verbinden en co-creëren. Wij leiden uw organisatie voorbij de horizon.

Onze adviseurs zijn deskundig, integer, ondernemend, onafhankelijk, inspirerend en hebben lef. Zij werken allemaal volgens professionele richtlijnen. Door onze ruime vijver van experts, leveren wij de juiste adviseur voor uw vraagstuk. Wij verbinden een stevig theoretisch kader, jarenlange praktijkervaring en een systemische blik. Deze blik combineren we met een ander perspectief, een frisse en scherpe kijk en een flinke dosis nieuwsgierigheid.

Voorbeelden opdrachten:

Begeleiding strategie formulering en implementatie

Advies organisatie structuur

Begeleiding directie en management teams

Teamscans

Intervisie

Mentoring
Executive coaching

(ontwikkel) Assessments 

Leiderschapsprogramma's

bottom of page