top of page

 INTERIM

Soms vraagt een situatie of een vraagstuk om een tijdelijke oplossing. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een complexe (verander)opdracht of een tijdelijke waarneming. Voor al uw tijdelijke vraagstukken hebben wij een passende interim manager. Onze vijver van kandidaten bestaat uit gekwalificeerde interim managers die werken volgens professionele richtlijnen. Snelheid en kwaliteit. Daar gaat het om bij een interim vraag. Daarom kunt u ons altijd rechtstreeks bellen. We gaan meteen voor u aan de slag.

"Eigenheid 
kleurt onze selectieprocedure."
Avident_Opdrachtgevers_Interim2

Eigenheid kleurt onze selectieprocedure, ook voor interim vraagstukken. Wij vragen door om dé interim manager te ontmoeten. We analyseren uw organisatie én het team en adviseren u over de juiste invulling. Lef, intuïtie, oprechte interesse en speciale tools en methodieken helpen ons daarbij. Naast snelheid staat zorgvuldigheid in de procesbegeleiding voorop, waarbij we gebruik maken van moderne search- en selectiemethodes met een groot bereik onder beschikbare interim managers. Wij verbinden ons aan interim managers die niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen excelleren. Voor iedere opdracht gaan wij niet alleen in onze bestaande netwerk op zoek maar ook daarbuiten. Zo vinden wij de best passende interim manager voor uw vraagstuk.

Avident heeft ruime ervaring in diverse sectoren - zowel profit als non profit. Ons hart gaat sneller kloppen voor organisaties met de ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Wij staan garant voor een zorgvuldige en transparante opdrachtuitvoering met als resultaat een interim manager met draagvlak binnen de organisatie en de meest ideale match met het opgestelde profiel.

​Voorbeelden van opdrachten 

Raad van Toezicht

Bestuurder

Regiodirecteur/manager

Transitiemanager

Strategisch (communicatie) adviseur

Directeur operations

Financieel manager/directeur   

Programmamanager

Bestuurssecretaris

Manager/directeur P&O

Manager behandelzaken

Risk & compliance manager

Directeur bedrijfsvoering

Salesmanager/directeur

Algemeen directeur/manager

CFO/COO/CEO

bottom of page