top of page
  • maartenhoens

Sta jij ook op het kruispunt van je carrière?


Herken je dit?

Daar sta je dan, op een kruispunt in je carrière waar tot nu toe alles logisch en bijna vanzelfsprekend verliep. Je hebt je rugzak ondertussen goed gevuld met leiderschapservaring en al behoorlijk geïnvesteerd in je persoonlijke groei. Je streeft naar balans en voldoening. Naar een plek waar je met al je zijn, impact kunt maken en van waarde bent voor mens en organisatie. Maar hoe kom je daar? Je bevindt je op een punt van reflectie en mogelijke heroriëntatie.


Je vraagt je af:

  • Wat past nu echt bij mij?

  • Waar haal ik nu echt voldoening uit?

  • Ik zou zo graag …, maar hoe bereik ik mijn doel(en)?

  • Wat is mijn verhaal en hoe draag ik dit dan het beste uit?

Zomaar wat vragen die je wellicht herkent. Vragen vormen de sleutel tot de volgende fase van je professionele ontwikkeling. Ze prikkelen de drang naar een helder begrip van je ambities en de routes die voor je liggen.

Herken je dit? Wat wil je dan en wat heb je hiervoor nodig?


 

Wil je dit?

  • Wil je inzicht in jouw unieke waarden en talenten en weten hoe je jezelf het beste positioneert (op de arbeidsmarkt)?

  • Zoek je een plek waar jouw kwaliteiten en ambities samenkomen?

  • Wil je begeleiding bij het oplossen van alles wat tussen jou en je doel staat en weten hoe je jouw doel bereikt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden inzicht en oplossingen, zodat jij de beweging naar jouw doel kunt maken. We begeleiden jou naar je nieuwe plek waarin jouw ambities en talenten samenkomen.

We stellen samen met jou je individuele route af. Van diepgaand inzicht in je persoonlijke capaciteiten en talenten tot een krachtige positionering op de arbeidsmarkt of het tot stand brengen van essentiële ontmoetingen met voor jou relevante organisaties of rolmodellen.

Wij bieden jou onze kennis, expertise en netwerk aan als krachtig tool en platform om jouw doel te bereiken.


 

Wie zijn wij?

Jij als mens, jij als organisatie en wij als maatschappij; daar staan wij voor!


De drijvende kracht achter Avident zijn mensen met een missie. Onze partners hebben veel ervaring met veranderende contexten en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven. Wij verbinden mensen en mogelijkheden, luisteren, maar dagen ook uit. Kantelen zo nodig de blik. Deze cirkelblik is onze troef, we kijken verder en gidsen organisaties en leiders voorbij de horizon. We vissen niet in dezelfde vijver, maar graven samen met jou een nieuwe. We leveren maatwerk en co-creëren de oplossing voor jou én met jou in samenwerking met ons brede en krachtige netwerk.


Wij geloven in de kracht van diversiteit en staan voor een inclusieve benadering. Waarbij oprechte aandacht en persoonlijk contact het verschil maakt. Bij ons voel je je gehoord en gezien. Wij zijn er voor jou. Geïnteresseerd? Wil je ons beter leren kennen?

Neem contact met ons op:

Wil je deze informatie graag later nog eens bekijken? Download hier dan de onepager:

Onepager - Op het kruispunt
.pdf
Download PDF • 5.25MB


Comments


bottom of page