top of page
  • Foto van schrijverAvident

Maarten Hoens aan de slag als Consultant bij Avident

Bijgewerkt op: 9 okt. 2023

We breiden ons team verder uit en zijn verheugd om onze nieuwe collega bij Avident voor te stellen, Maarten Hoens.

Maarten Hoens aan de slag als Junior Consultant bij Avident

Maarten is onlangs toegetreden tot ons team en we verwelkomen hem als Consultant:


𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐀𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐌𝐚𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧?

"Avident biedt een fijne mix van professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Het is een organisatie die begrijpt dat eersteklas adviesdiensten niet alleen expertise vereisen, maar ook de menselijke touch. Deze benadering, waarin zowel de persoonlijke als de zakelijke aspecten worden gewaardeerd, sprak mij enorm aan.


Daarnaast krijg ik de kans om te leren van ervaren consultants. Avident is een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Zowel van mensen als organisaties. Persoonlijk geloof ik sterk in voortdurend leren en verbeteren. Bij Avident krijg ik de gelegenheid om dat te doen met professionele collega’s met jarenlange ervaring in het vak.


Maar het is niet alleen de professionele kant die mij aantrekt. Vanaf het moment dat ik hier binnenstapte, voelde ik een geweldige klik met mijn collega's. De teamgeest en de hechte band maken de werkomgeving niet alleen productief, maar ook plezierig.


Ten slotte ben ik onder de indruk van de inspirerende toekomstvisie van Avident. Het is een organisatie dat vooruitkijkt en zich inzet voor vernieuwing. Het is geweldig om deel uit te maken van een organisatie die een duidelijke visie heeft voor de toekomst en vastberaden is om die visie te verwezenlijken.


Ik heb ontzettend veel zin om een deel uit te maken van Team Avident."


We wensen Maarten veel succes en plezier in ons team.


Meer weten over het team van Avident?
댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page